Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 9 de desembre del 2013

Especialitat

No és broma, la part de la serp, amb un presentador, no pas la Cli(c), l'he vista en un documental del Discovery Channel.

Ah! i res d'aviciar-se amb les majúscules, que avui ha estat força major, per la cosa d'haver-hi molta lletra.

4 comentaris:

  1. Poca conya que més o menys anem cap aquí. Malgrat tot, quan trobes l'especialista de l'aranya verinosa de la cova de Laos quan ho necessites s'agraeix... ;-)

    El problema és que abans t'has trobat tots els especialistes de l'aranya verinosa de Cambotja, Vietnam, Korea del Nord, Korea del Sud...

    ResponElimina
  2. Hom pensaria que l'especialització és beneficiosa, ja que tenint experts en temes molt concrets és més fàcil saber a qui recórrer, en cas de necessitat. Però al final cal una perspectiva molt més global per entendre les coses de veritat. M'has fet pensar en la investigació biomèdica, on tots acabem estudiant una única proteïna, o una família d'aquestes. Experts en una sola proteïna, però pocs biòlegs.

    ResponElimina
  3. Pot ser que vegi serps a tot arreu?
    El Darwin, obsedit per la cria de salamandres al jardí de casa, va estar a punt de no escriure l'Origen. Més cap aquí ens trobem amb l'E. O. Wilson, que si ve és un mirmecòleg de primera no se n'està d'oferir-nos la seva superior visió global.

    ResponElimina
  4. Al món hi ha lloc per a tots: pels especialistes em aranyes verinoses de les coves d'on sigui, pels seus objectes d'estudi i també pels aprenents de molt i mestres de res, que segur que acabaran sent estudiats per algun especialista en aprenents de molt i mestres de res.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!