Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 28 d’octubre del 2014

La quenelle (parte médico ofissial)

Fa dotze dies que no dormo més enllà de dues hores, i que em desperta el dolor de la contractura. Als calmants, antiinflamatoris, als massatges, a l'estoreta elèctrica, s'hi suma, lentament, una lleugera millora.

Vista l'experiència, cada vegada que algú dels que mana molt, dels que manen de bo de bo, pren una decisió, hauria de constar una acta del seu estat de salut, de si ha dormit, de si ha cagat, de si ha pitxat (ja em disculpareu l'escatologia, però si les coses tenen un nom cal fer-lo servir).

Avui, finalment, he aconseguit dormir SET! hores. 2 + dolor + estoreta + 2 + dolor + antiinflamatori + infusió relaxant + 3 + somnis estrambòtics. Però he dormit per fi! I, si bé no he pogut fer la croqueta, he fet alguna cosa semblant a una quenelle maldestra.

Per alguna cosa es comença!

8 comentaris:

  1. ostres! més que una croqueta estàs feta un bunyol!

    ResponElimina
  2. Doncs aprofita per signar un decret.

    ResponElimina
  3. Caram, desitjo que et recuperis aviat.

    ResponElimina
  4. Sí senyora, tot és començar, i dormir set hores, encara que sigui per torns, jo ja ho signaria ara mateix, que si en dormo sis ja em dono per satisfet.
    Això sí, si dorms tan poc fes-me cas a mi i no a l'Allau: no se t'acudeixi signar res, que amb el cap poc descansat sovint es cometen relliscades de les que després potser te'n penediries.
    I de les croquetes, si per ara n'has de prescindir, oblida-te'n, que ja tindràs ocasió de menjar-ne al desembre amb les restes sobrants del rostit de Nadal i els canalons de Sant Esteve ;-)

    ResponElimina
  5. Realment no sé què et vas fer, però que aquesta contractura sigui tan incapacitant em resulta difícil d'entendre, i que requereixi tantes atencions em sorprèn. Sigui com sigui, a veure si tot plegat fa efecte i passa aviat.

    ResponElimina
  6. Tot sona a molt bones notícies. Si ja estàs en marxa, en la teva habitual marxa, vindràs a la presentació del meu llibre dimarts vinent, a Barcelona? Si et ve de gust, és clar...

    ResponElimina
  7. si, pons007, ja ho veus, l'edat no perdona!

    Allau, em conec i prefereixo no fer-ho. A part que només poden fer-ho els alcaldes, és clar :P

    Gràcies Loreto!

    papà del nuvi, ho veus? si els polítics, com què depenen de la cosa biològica, som més perillosos que una caixa de bombes. Així ens va!

    XeXu, bé, jo en dic la contractura convergent (va ser l'aire condicionat del despatx de l'alcalde -de Ciu- que em va acabar de matar) i l'estrès, i l'edat, no hi ajuden gaire. Però bé, anem per bon camí :P

    Eduard, rei, no tenies cap més dia???? :( :( :( fins a les 7 de la tarda estic reunida a Esparreguera, a quina hora és? Ai, las! :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. 19,30 h. Puntuals? No sé què dir-te...
      beeeno, hauràs de muntar-me un bolo a Esparreguera :-)

      Elimina

ràpid, que el món s'acaba!