Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 1 de gener del 2015

La pila del 2014

Sempre m'han fet enveja els blogaires que publiquen els llibres que han llegit l'any anterior, no pas pel nombre, sinó perquè em feia ràbia la meva ineptitud a l'hora d'elaborar aquesta llista. N'encetava una i perdia el paper, o me'n saltava uns quants i després ja ni recordava els que havia llegit ... vaja, un perfecte desastre (servidora sempre tendint a la perfecció ^^).

Aquest any que tot just hem passat em vaig fer el propòsit de tenir aquesta llista. A qui importa? a ningú, és clar. Però ves, es un caprici meu. En tot cas, vaig pensar que el blog era l'eina adequada per aquest afer i, aquí a sota, baixant a mà dreta, hi ha "La pila del 2014". No he arribat als 60, i això vol dir que, de llibres, n'he llegit més aviat pocs. Coses de la vida real.

Amb el proper llibre que llegeixi encetaré "La pila del 2015", a veure que en surt. Si algú en vol saber la meva valoració la trobareu en algun apunt d'Adquisicions i altres pertinences. Encara que tampoc cal que espereu gran cosa, ni crítica literària, ni recensions, ni res que s'hi pugui semblar. Només el que em venia de gust dir-ne.

Apali doncs! Cap a una altra pila!

6 comentaris:

  1. i sobretot a posar-nos les piles ! bon any Clidice!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre tinc l'esperança de tenir piles per la pila ^^ bon any!

      Elimina
  2. Això que has llegit poc és ironia, no??
    Què et sembla el Byung-Chul Han?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser és l'any que he llegit menys de la meva vida. :( Byung-Chul Han em sembla una veu lúcida en aquest nostre món de fum.

      Elimina
  3. Bé, això que n'has llegit més aviat pocs jo ja sé que no és ironia com diu la Gemma, però sona gairebé ofensiu pels que no podem aconseguir aquests números ni que ens dediquéssim només a llegir tot el dia. Però bé, no tot és el número, sinó el que es gaudeix. M'alegra que hagis ensenyat la llista, que hagis aconseguit fer-la, li he fet una bona repassada, i com era d'esperar hi ha pocs títols que em cridin l'atenció, però és normal donada la discrepància en els gustos. Coincidim només en dos volums, si no m'he despistat, 'El zoo d'en Pitus' i el primer Pratchett.

    Que tinguis bon any (menys patidor!), i que la pila sigui ben farcida l'any que ja ha començat. Tant de bo trobis almenys un llibre bo segons els teus estàndards!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut XeXu, l'habilitat de llegir ràpid és només això, una habilitat. Com si sabés fer pel pèndol amb el io-io o la vertical. Per mi 59 títols són pocs? i tant, i més considerant que alguns no han passat de les 150 pàgines. Ara mateix tinc poc temps per llegir i normalment el prenc al son. La natura, però, m'hi ajuda. Coses de la menopausa.

      He llegit poca ficció, la veritat. Però reconec que endinsar-me en un llibre de ficció de gaire pàgines ara no tinc temps. L'assaig et permet tenir deu llibres encetats com tinc jo i vaig fent.

      I gràcies pels bons desitjos. No sé pas que serà de mi aquest 2015, però m'agradaria mantenir la marca. Tot i que preveig que no serà fàcil.

      Elimina

ràpid, que el món s'acaba!