Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 8 de gener del 2014

Tant li fot XXIV

Hi ha gent que valora el temps invertit en un projecte en funció de la bondat dels resultats; n'hi ha que el valorem en funció dels aprenentatges assolits durant el procés. En el primer cas, el triomf o el fracàs van lligats al resultat, en el segon sempre és un èxit.

I, perquè consti, no poso autor de cap mena al text, perquè atorgar-se l'autoria d'una obvietat tan universal és, com a mínim, un plagi universal i la demostració que, qui pretengui ser-ne l'autor és, pel cap baix, ruc del cabàs. I és que, en realitat, tant li fot.

5 comentaris:

  1. No sé quin deu ser el darrer autor al que li has vist dir alguna cosa així, però ahir llegia una cosa semblant en una entrevista a Xavi Hernández (Barça), que no seria precisament un gran filòsof.

    ResponElimina
  2. Ben al cas ve una que si té autor, el Kipling: Si pots, tracta l'èxit i el fracàs com iguals, com a dos desconeguts.
    És cosa meva que aquest "Si pots" em sembli tant fantàstic?

    ResponElimina
  3. Tothom opta per la primera opció. Fins el moment que fracassa.

    ResponElimina
  4. si el resultat invertit en un mes de treball és una merda de sobre....no valores ni el resultat ni el que has aprés. I també crec que és una obvietat.... ;)

    ResponElimina
  5. És el que hauria de ser però és difícil, sobretot si el resultat és dolent. Però podria ser un propòsit per l'any 2014

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!