Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 1 de gener del 2016

1. V de Vendetta


Feia temps que pensava que em calia llegir-lo, al cap i a la fi m'agraden els còmics i, al cap i a la fi, també, m'agraden les distòpies, o, ves a saber, les "aproximacions laterals a la nostra realitat". Perquè, en el fons, allò que llegim a V s'assembla força a la realitat, malgrat que V sigui poc creïble, perquè ja fa temps que no creiem en redemptors.

Moore, Alan - Lloyd, David. V de Vendetta. Barcelona, 2015 (5). Vértigo

Catalogació: pel dibuix, per la història, perquè passa a Londres i m'agraden molt les distòpies que passen a Londres, perquè és el regal de Nadal del meu fill gran -tot són criteris-, doncs al prestatge principal de la sala, on hi ha els còmics que m'agraden.

Declaro inaugurada la Pila del 2016

6 comentaris:

  1. Inaugurada el dia 1. Si és que amb vosaltres no es pot competir. M'has fet venir ganes de mirar la pel·lícula altre cop, encara que suposo que no deu estar a l'alçada. Bon any, i amb menys ensurts que el 2015.

    ResponElimina
  2. Un gran còmic. La pel·lícula no li fa justícia, XeXu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha còmics pacífics i amables, com els de Larsenet, per exemple. I altres per als amants de les cacofonies.
      Els contrastos són bons i es poden barrejar.
      Visca l'any
      sense desengany.

      Elimina
  3. GIRAR LA VISTA ENRERA,SOMNIAR,I SENTIR L'ESCALFOR DELS DIES DEFINITIVAMENT PERDUTS...UNA BONA MANERA DE PASSAR L'ESTONA,I AMB QUALITAT.

    ResponElimina
  4. Millor que la peli? (considero que la peli no n'hi ha per tant 6/10)

    ResponElimina
  5. Llibres i pel·lícules no es poden mai barrejar. Acabo de llegir el número 2, La mujer que arañaba las paredes, i llibre i pel·lícula s'assemblen com un ou i una castanya. I m'han agradat els dos!

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!