Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Mal fat


6 comentaris:

  1. Fa molta por aquest home... realment podies haver-te trobat algú millor. Amb ell podries haver anat a fer unes canyes... xist.

    ResponElimina
  2. Oooh , CLI ! ! feia tant de temps que no et veia , que segons he vist aquests dibuixets teus no he pogut aguantar la oportuindad de donar-te una abraçada mooolt gran, però què preciositat de nena ... aquí, tota col · locada , asseguda i esperant ... sento no entrar en el fons perquè li barbes no sé qui és , però m'ha encantat ... ¡ ¡Com no havia dibuixat abans cel ! ! bo , millor dit, com no havia vist jo abans que bé que ho fas ! ! ;-)

    Un petonet ... i tant de bo tot vagi de meravella per aquí , en espera tranquil · la i confortable encara que sigui :) )

    Feliç setmana

    ResponElimina
  3. Cli, no siguis dolenta que en Cañas no és feixista, és lerrouxista!

    ResponElimina
  4. Molt mala sort, però que molt mala sort, eh? Quina por, nena, veure'l de veritat!!!

    ResponElimina
  5. Mal fat? Creus que alguns aligots poden tapar el sol per molt que s'hi posin de cara?
    Buf... un panorama amb Rosa Díez i Albert Rivera mantenint la clau de la governabilitat d'Espanya no sembla millorar l'actual, certament, però dubto que arribin a tenir la de Catalunya. O en això confio...

    ResponElimina
  6. veure'l i veure'l fatxendejar davant uns quants acòlits, d'aquests de cap rapat i samarretes amb consignes que farien empal·lidir l'aligot malaurat, ha estat un cop baix per la meva moral. Això i les punyeteres enquestes.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!