Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 8 de setembre del 2014

L'enzim mediterrani

d'Amazon
Calia que em comprés aquest llibre per arribar a la conclusió que el més millor del món mundial -i de part de l'estranger- és menjar xató mastegant molt bé? La doctora Folch ha combinat la moda de les dietes enzimàtiques i mediterrànies, però llegir-lo no aprima. A part que és una mica (?) pesat.

Folch, Montse. L'enzim mediterrani. Barcelona, 2014. Columna

Catalogació: les persones que patim de trastorns alimentaris -els tinguem controlats o no- sempre comprem aquests llibres. O sigui que si no ets anorèxica, bulímica o ortorèxica no te'l compris. I si ho ets ... tampoc. Ves al metge.

2 comentaris:

  1. Vas al metge i resulta que el molt doctor és un fervorós creient en la paleodieta, i surts de la consulta convertit en un paleovívor...

    ResponElimina
  2. Això també Girb, quan demanis hora pregunta a quina escola pertany el col·legiat, perquè segons com, val més començar a córrer. Entre la majoria, que són de l'escola de la fotocòpia-per-a-tothom-la-mateixa i si no funciona és culpa teva perquè "segur que te l'has saltat", els que treballen per tal o qual empresa, ja sigui farmacèutica o biològica-que-t'hi-cagues, i els que acabes pensant que et sortiran amb un plomall i un zing-zing de carabassetes, això de l'alimentació comença a fer angúnia.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!