Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 2 de gener del 2013

Visca la Química!

d'aquí

Sí! Per fi! Per fi poder dormir una nit sencera, per fi abandonar la depressió, per fir poder fixar l'atenció en les coses, per fi tenir ganes de feinejar per casa, per fi tornar a córrer cinc quilòmetres sense cansar-me, per fi oblidar-me del ventall! Per fi: les hormones!

I és que encara no era una joveneta de cinquanta anys que ja semblava una vella de quaranta-nou a causa d'aquest procés "natural" que és la menopausa. Finalment, les hormones, le beneïdes hormones, m'han estat receptades i, per fi, he retornat a la vida.

I sí, duen un prospecte que fa un metre de llargària, i que m'amenaça amb tots els mals haguts i per haver (també haurien de dur prospecte els paletes que ens poden llençar un totxo al cap), però em sap greu per totes les tècniques alternatives absolutament inútils: visca l'estradiol, visquin les farmacèutiques i visca la Química!

Ja ho diu la dita: Any nou, hormona nova. Malgrat tots els auguris: Feliç 2013.

7 comentaris:

  1. Passejant per la xarxa m'he trobat amb aquest blog que, aparentment, s'estrena avui, i com que veig que encara no hi ha cap comentari m'he dit a mi mateix "mira, diguem-hi alguna cosa". Doncs això.

    ResponElimina
  2. Jo també m'he trobat amb aquest blog i m'ha fet molta il.lusió, visca les hormones i les neurones!!

    ResponElimina
  3. Ha, ha, ja tenia jo raó de no posar-me pedres al fetge... Si amb les hormones tot s'arregla!

    ResponElimina
  4. Saps, jo em pensava que encara m'estava tornant més boja, si això fos possible, és clar.
    Ara com ara, la cosa es redueix a despertar-me a la puta hora (dispensa el tecnicisme, però les tres de la matinada bé valen un renec) com si ja m'hagués de llevar, i tenir el lacrimal fluix, que, a la mínima, se m'escapen les aigües, vaja. De moment ho capejo a pèl. Bé, de fet, també m'està ajudant molt l'HBO, que n'aquelles hores no faig més que mirar sèries. Puc recitar fragments de The Sopranos de memòria. En fi, visca la menopausa i la presbícia, les meves noves heroïnes!

    ResponElimina
  5. L'any 2012 no fou l'any de la Química? En fi, això dels "anys de" no funcionen... Visca la Química i el que calgui per anar tirant!

    ResponElimina
  6. Ostres!!!! I jo badant dels del 2 de gener!!!!

    Vaig a recuperar el temps perdut!!!!

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!