Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 de gener del 2015

Diari de bord. Data estelar: 130115. Dia 1

Dimarts 13. Bon o mal senyal? No sóc supersticiosa perquè porta mala sort. Són les 19:57 i estem esperant que comencin "a passar", aquesta vegada, sembla, cap a Sudamèrica. Però primer, és clar, per no fer-ho fàcil, volen passar la nit a la casa okupa de Cerdanyola i demà, en autoestop, camí de Roma per agafar un vol que els durà a Londres, setze hores, Florida i d'allí ... Bé, espero que per la Festa Major d'estiu -a la segona quinzena de juliol- es deixi(n) caure. Qui marxa? De moment el meu descendent directe, segon en la línia de successió, i la Yi Ling, altrament anomenada Elaine -coses dels asiàtics i la mania de posar-se noms occidentals quan viatgen per casa nostra-. Sembla, però, que més o menys per Colòmbia se n'han de trobar uns quants. Cada dia són més el jovent que sent l'impuls de marxar. Imagino que fer bivac a la Pica d'Estats no té el glamur suficient. O tempora, o mores!

7 comentaris:

  1. Ostres... diuen que les segones parts mai són bones...

    ResponElimina
  2. Ha ha ha!
    Aquesta manera de relatar-ho potser només és una cuirassa que hi poses, però penso que de tot aquest serial qui realment s'ho passa bé no és el motxiller sinó tu, explicant-ho amb aquesta gràcia que tens i que treu una mica de dramatisme a la situació, si és que en té.
    Però repeteixo el que t'he dit altres vegades: tots hem sigut joves. Vull dir més joves que ara, és clar.

    ResponElimina
  3. aquesta joventut d'avui en dia... en el meus temps si que en teniem prou amb la pica

    ResponElimina
  4. Oh enigmes dels posts, oh endevinalles vitals...

    ResponElimina
  5. el diari de bord no es podia aturar, ell hi posa tema i tu les lletres........sigui lleu

    ResponElimina
  6. Els fills ens eduquen. No se'n poden estar. O potser som nosaltres que, amb els anys, aprenem l'exercici de la realitat i de com inútil pot resultar, a vegades, revoltar-nos en contra d'allò que serà, sí o sí.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!