Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 27 de desembre del 2014

Tant li fot XLI

Hi ha dues menes de polítics: els pocavergonyes i els que els costa creure que tothom sigui pocavergonya. Si no n'aconseguim més dels segons, difícilment ens en sortirem com a societat. Mode Diògenes amb el llum d'oli encès a ple dia cercant un home.

4 comentaris:

 1. a vegades els primers s'emblen els segons, però de cop, sorpresa!

  ResponElimina
 2. No hauríem de parlar de polítics, sinó de persones. I quan només són persones, no tots són tan pocavergonyes, oi? Alguna cosa del poder o els diners els fa canviar, això és el que hauríem d'estudiar. Vols ser polític? Sí? Doncs que sàpigues que seràs un servidor del poble i cobraràs poc, que se't controlarà per totes bandes. A veure quants accepten aquestes condicions. Massa feina per tan poca recompensa, pocs acceptarien.

  ResponElimina
 3. Cal fer un esforç mental per no posar-los tots al sac dels pocavergonyes. I de vegades, end cansem de fer-lo.

  ResponElimina
 4. Els uns per excés de vergonya -o per mandra-, els altres per escassedat d'escrúpols, hem fet de la política una professió que perverteix el concepte del bé públic. Hi ha molts ciutadans decents a la politica, tanmateix, i estic segur que tu n'ets un. Construïm un nou país on ciutadà i polític no siguin termes segregats. Ara és l'hora!

  ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!