Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 30 d’abril del 2018

Diario de la bicicleta de Natsume Soseki

d'aquí
"Cuando vuelva a casa podré llevar vestidos normales y comer comida normal y dormir igual que todo el mundo. Me acuesto diciéndome que es cuestión de perseverar, perseverar, perseverar."
Soseki, Natsume. Diario de la bicicleta precedido de Carta de Londres. Barcelona, 2013. Juan José de Olañeta, editor.

Catalogació: he de fer temps per una cita que tinc a l'IEC i, és clar, acabo a la Central del Raval -m'haurien de prohibir entrar a segons quines llibreries- i, entre altres capricis confessables, sempre acabo caient a veure quines llepolies hi ha editades en aquest mini-format. Són les petites desventures d'un erudit japonès de primers de segle XX a Londres. M'agrada aquest fragment, sobretot pensant en aquella gent que troben que qualsevol altra cultura que no sigui la seva no és "normal". Els de "l'altra cultura" també pensen el mateix. Passa fàcil, és còmic però poquet -res a veure amb l'astracanada del "humor amarillo" que hauria de venir d'aquell país- i està bé com a testimoni.

2 comentaris:

  1. Vaig llegir Soseki fa temps, i no em va desagradar, però no hi he tornat. Però el que vinc a dir és que és veritat, no és on compro els llibres habitualment, però a la Central del Raval m'haurien de prohibit l'entrada. Gairebé impossible sortir-ne amb les mans buides...

    ResponElimina
  2. Si, és com una botiga de caramels.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!