Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 11 de juny del 2018

Manual de recerca en Ciències Socials de Raymond Quivy et al

d'aquí

No faig ressenyes de llibres, en aquesta bitàcola parlo dels llibres que he llegit, d'algun paràgraf, de si m'han agradat. Tampoc en parlo mai dels llibres que he de llegir per qüestions dels estudis d'Humanitats que faig, els anoto al gadget de més avall a la dreta, més que res perquè així en tinc un cert control. Manies que te una.

I doncs, perquè avui penjo aquest manual? Ara, encara no fa mitja hora, he premut el botó d'enviar de l'últim treball del semestre de la carrera (ara és un grau: estafes europees). De sobte, me n'he adonat que era l'últim treball, abans del pràcticum, del grau que feia, després d'anys i anys d'estudiar (a dos assignatures, o una, per semestre, ja se sap).

He tingut una sensació de vertigen real que m'ha clavat a la cadira mirant fixament la pantalla.

El semestre que ve, si aprovo les dues assignatures d'aquest, és clar, m'espera una feina que m'il·lusiona de debò: fer pràctiques al Cerhisec, el Centre de Recerca Històrica del Poble-sec com a documentalista d'exposició. Sense saber-ho, he trobat alguns amics blogaires que hi col·laboren, com la Júlia Costa, i això, també, em fa feliç.

Aquest manual, doncs, és la meva Bíblia pels propers mesos, com ho ha estat els últims.

Quivy, Raymond - Van Campenhoudt, Luc. Manual de recerca en Ciències Socials. Barcelona, 2007. Ed. Herder.

Catalogació: per a estudiants.

3 comentaris:

  1. Molta sort en aquesta nova etapa!

    ResponElimina
  2. gràcies! i alumna forever! que quan em preguntaven que seria de gran sempre deia que alumna, astronauta o camioner. Hores d'ara, alumna em queda més a prop ^^

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!