Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 d’octubre del 2018

Diari de bord. Data estelar: 131018. Dia 9


- Ei, fill, què tal? Has anat a Hambach?

- Si, portem uns dies ajudant a la cuina.

- Bé, com està la cosa?

- Ara bé, de moment no el tallaran.

- Ok, petons.

Apreciació número 1: vagi on vagi difícilment passarà gana, sempre acaba fent feina a la cuina.

Apreciació número 2: a casa només s'atansa a la cuina per obrir la boca.

Apreciació número 3: ves que no tingui també a veure ser fill del fill d'una fonda i la filla d'un restaurant!

2 comentaris:

  1. Deu ser de bon menjar, però de bon cuinar?

    ResponElimina
  2. Ni idea XeXu, a ca nostra no ha sortit mai de l'armari, o del forn. Però, és clar, tenint una àvia, una iaia, un pare i una mare que cuinen, es fa difícil arribar als fogons.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!