Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 13 de febrer de 2019

Diari de bord. Data estelar: 130219. Dia 1-33

Aquesta matinada, a les cinc, hem dut el minyó (això sempre ho sentia dir als meus parents de Sitges, el minyó i la minyona, pels fills i les filles) a l'aeroport del Prat. Ahir va fer un mes que va marxar camí de Còrdova, a un cortijo mig abandonat d'un amic seu per ajudar-lo a fer un galliner -dels que no puguin entrar les guineus- i un hivernacle -que no crec pas que sigui per a tenir-hi orquídies. No ho vaig consignar en el diari de bord perquè no sabia quin era el seu pensament -com si mai hagués tingut cap altre pensament que no sigui el de rodar com una baldufa!. Bé, aquest cop, casa ha estat una escala cap a Berlín on, després de quatre dies saltarà cap a Atenes per assistir a l'apel·lació del seu amic siri als tribunals perquè el treguin de la presó, encara que l'hagin de deportar a Algèria per tornar al camp de refugiats on està confinada la seva família i d'on es va escapar. La vida de la gent importa poc davant les màquines estatals -ho estem veient aquests dies a la televisió amb el judici als presoners polítics del nostre país.

Quan s'acabi l'assumpte a Grècia ens diu que tornarà a Sarajevo (Bòsnia) al camp on ja va estar una de les primeres vegades, per tornar a treballar amb amics que encara són allà. El vincle sembla que són organitzacions anarquistes alemanyes que també col·laboren amb els pobladors d'arbres a Hambach. El meu avi era de la CNT i sempre m'han caigut bé els anarquistes, encara que estripin, o potser justament per això, perquè estripen.

Un fil de Twitter que explica exactament com treballen en aquell camp és aquest:


Llegiu-lo, de debò, no estic dient que doneu, només que us feu una idea de com han de viure persones víctimes dels capricis del nostre sistema. Prendre'n consciència ja és la primera passa.

3 comentaris:

 1. La teva paciència és realment infinita. Si hi hagués un cel a guanyar-se, tu tindries una parcel·la assegurada allà ja fa molt temps.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Naaaa, això funciona així quan tens fillets bonics de petits, sempre tens aquella imatge encisadora a la retina que t'impedeix odiar-los de grans :D

   Elimina
 2. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!