Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 29 d’agost del 2019

Diari de bord. Data estelar: 290819. Dia 137

- Hola fill, què tal, tot bé?
- Ei, pare, tot genial, si, per casa tot bé?
- Si, per casa tot ok.

- Per cert, pare, aviat començaré a fer autoestop cap al nord, camí cap a casa, però vull anar per Bulgària i Romania a pujar muntanyes i no tinc ni un duro XD voldries enviar una mica de pasta per comprar menjar? així puc cuinar i passar alguns dies sense haver de baixar cap els pobles!

Quan va tornar son germà de Singapur ja ens va dir que havien parlat de què se'n volia anar a Bulgària. No sé perquè mai m'ha fet peça aquest país, com Romania tampoc, i sé que són països amb paisatges meravellosos però, a vegades, pot més la idea que te n'has fet a base d'anys de notícies escasses, negatives i, segurament, esbiaixades. En qualsevol cas m'alegra saber que els germans es parlen, fins i tot quan estan fent tombs pel món.

Al final descobrim que l'aplicació fotogràfica del Google Translate és molt útil davant la fotografia de la llibreta d'estalvis d'un amic -en grec, és clar-, a la qual hem de fer la transferència perquè ell la pugui cobrar ja que no hi ha manera que li funcionin les targetes arreu. Ara, feta la transferència a en Konstantinos, ja tindrà una mica d'efectiu per comprar sopes de sobre i sobreviure a les muntanyes de Bulgària i Romania.

1 comentari:

ràpid, que el món s'acaba!