Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 3 de maig del 2017

Diari de bord. Data estelar: 030517. Dia 166

Dijous passat:

- Com estàs?

Diumenge a les 8:23

- bb. tot b. x cert el llibre mha agradat :) merci!

- Me n'alegro, en Cabré escriu molt bé. Encara a Hanoi?

- no, estem al nord ara, daqi poc creuarem cap a xina. x cert, a xina el fb no va, i no se si el gmail. potser estic un temps amb poca comunicacio

- On sou?

- xo dont worry, en un mes estarem a mongolia ... on hi ha wifi a tot arreu xdd. a ha giang

- És una passada el paisatge, oi? Hi ha Hmong?

- pernil?

-  Els Hmong són una ètnia de les muntanyes.

- ni idea acabem darribar

- Ah! Hi ha els Dao, els Hmong ... Vesteixen tradicional, amb robes negres. Pernil diu XDDDD. Vam estar molt a prop teu, a Lao Cai i Sa Pa, Ha Giang és més al nord. Aquí vam menjar aquell arrós dins el bambú tan bo que et vaig dir. Quan entreu a la Xina?

- em apres a cuinar amb bamboo, ens vem fer uns noodles quan estavem a thailandia. 4 dies.

- Anireu cap a Xangai, Beijing?

- et deixo q la hanna mirara el seu fb, una abraçada. no, cap al salvatge oest a buscar muntanyes.

- Guai, un petó. Mira de dir-nos alguna cosa. T'envio una foto del camp d'oliveres de Can Sant Joan, amb l'herba, les roselles i Montserrat al fons. Perquè no te n'oblidis.

Dimarts, a les 4:30 sentim el clinc de nou missatge. Sembla que no els deixen entrar a la Xina per motius, a priori, espuris. Ens demana si li podem comprar vol Hanoi-Ulan Bator, escala Hong Kong, que ja ens ho pagarà.

Dimarts: 9:10

- Bon dia fill. Teòricament has de tenir la reserva al teu correu.

- val, merci mare! putus xinos ...

- Ja se sap, la paranoia comunista XDDDDD

- b, la mateixa q te usa, xo q no t vietnam

- Sí noi, em sap greu perquè us heu perdut un viatge xulo.

- ja b, feia gracia tornar x terra tot el viatge. i xina ha d ser curios, crec q ens sera molt dificil aconseguirne una visa un altre cop. ha estat graciós quan ens han tornat a vietnam i els oficials vietnamites ens han repetit 10 cops q a vietnam som benvinguts XD.

- Els vietnamites són simpàtics i odien els xinesos. Per què no heu pogut entrar?

- home, no era cosa d broma, no va ser un no entreu i ja sta. interrogatoris gravats en camera, sessió de fotos, empremtes, tot el contingut d tablet i mobil descarregat als seus sistemes. ahir ens van tenir 12 h d preguntes.

- Seriosament? I per què? Vau fer res o vau dir res?

- tenir barba, haver estat a turquia, portar un machete, no tenir un itinerari clar, haver estat cooperant en una associació a turquia!

- Home, lo del matxet ... Això dels terroristes islamistes els té histèrics.

- va ser curios, q despres de les 12h d preguntes i deixarlos clar q no soc musulma, ens van portar a sopar i encara em van preguntar si menjava porc o no. no es creien res de lo q els hi deiem XDDD

- Potser es pensaven que eren Sherlock Holmes i t'atraparien per aquí.

- si b, al final ens van dir q no podiem entrar i ens van cancelar la visa q haviem fet a laos, i quan vam preguntar qin era el motiu no ens el van saber donar. by chinese law.

- Es van cagar a les calces. Si us deixen entrar i hi ha un atemptat pringarien ells. La universalitat de la burocràcia. Per això sempre m'he negat a ser funcionària, vull tenir l'oportunitat d'equivocar-me i pagar pels meus errors.

- jeje b almenys ens van pagar el sopar i un hotel bastant pijo x la nit.

- No deixeu de ser europeus i la Hanna rossa i alemanya. Esteu condemnats a vagar pels països "escoria", res d'imperis XDDD

- aixo sembla, xo b, a limperi de gengis kahn crec q si ens hi deixaran entrar, tot i q esta una mica decaigut crec.

- Decaigut?

- b, no se jo sia mongolia se li pot dir imperi ara mateix.

- Imperi miner pel que sembla, a més ara està de moda anar-hi. Uns ens diuen que està molt contaminat per la mineria, d'altres, els pijo-progres hi van. T'he e deixar que tinc una reunió. Espero no haver-la esguerrat amb els bitllets. Un petonàs.

- un petoo i merci!

- De res.

No li ho he volgut dir, però si hagués arribat a la Xina amb un paquet turístic, i no amb motxilla, no dubto que l'haguessin deixat passar. Pels buròcrates, l'hàbit sempre fa el monjo.

1 comentari:

ràpid, que el món s'acaba!