Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 13 de desembre del 2018

Menys estrès, menys hagstags

Passats uns dies de feina intensa (cap de la que es cobri, malauradament) i problemes mèdics diversos, ara ja solucionats, segueixo amb la consecució del TFG (Treball final de grau), vaja, acabar la carrera d'Humanitats d'una punyetera vegada, que no sé pas perquè, amb la felicitat que em donava a mi anar estudiant coses, sense pensar en títols, però, pel que sembla, ja tenia massa crèdits i optatives. El TFG el faig com a estudiant en pràctiques al CERHISEC, una entitat de recerca del barri del Poble-sec a Barcelona, fent de documentalista en una exposició sobre la Festa Major que es preveu fer l'any vinent, el 2019, en les celebracions del 150è aniversari de la creació del barri. Això vol dir moltes hores d'hemeroteca i fer un blog de seguiment dins la UOC. Avui, faig aquesta entrada:

Fent recerca en les pàgines de La Vanguardia sobre els actes de la Festa Major al Poble-sec, em trobo en data 30 de juliol de 1943, un breu que diu:
“FIESTA MAYOR DEL PARALELO (durant uns quants anys la FM del Poble-sec era del Paral·lel). Sábado, noche, concierto por la Banda Municipal. Dirección Mtro. Bonell. programa español (T. Olímpia). Se reservan invitac. oficinas de la Comisión.”
Aquest breu el trobo sota dues notícies:
“Capitulación sin condiciones”, dice Roosevelt refiriéndose a Italia” i
“La Cruzada contra el comunismo. Duros combates defensivos en Orel, terminados para los alemanes” des del “Guartel General del Fuhrer” i
abans de l’anunci de “Barachol contra la sarna” i “Dolores de muelas se quitan con dentil Foskalia”.
No em digueu que aquesta no és la millor feina del món!
Al final, tots els freaks trobem el nostre camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ràpid, que el món s'acaba!