Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 15 de setembre del 2016

Diari de bord. Data estelar: 150916. Dia 2


Un viatge del meu fill pot començar com aquest últim. Va comprar el bitllet per Internet i no en va rebre, via correu electrònic, la notificació.

M'ofereixo a acompanyar-lo a l'aeroport.

Val, guai!

A quina terminal?

Nusé

Bé, anirem a la T1. Arribats a la T1: Amb quina companyia voles?

No me'n recordo, potser Vueling

Segurament, la teva economia no dóna per Lufthansa. Bé, anem al mostrador de Vueling. Ja podràs passar la motxilla?

Crec que sí, sinó em posaré tota la roba, ja ho he fet altres vegades. De tota manera espera que passi seguretat, per si t'has d'endur els entrepans o alguna cosa.

D'acord

Finalment passa tots els ets i els uts. Només viatja amb el passaport i una targeta de dèbit amb un compte a zero.

Hi ha gent que no entén com he après a fer cara de pòquer. És molt fàcil, tingues un fill d'aquests i només caldria que m'agradés el pòquer per fer la primera pela. La llàstima que més enllà del "remigiu" no m'agraden els jocs de cartes.

8 comentaris:

  1. Ep, però segur que per la política també és útil! Quan et surt el típic sociata que et diu que és republicà, però que no votarà a favor de declarar el rei persona non grata, aquesta cara segur que ha de funcionar. Perquè fotre-li quatre hòsties segur que no està ben vist en política.

    ResponElimina
  2. M'ho van fer els d'ICV que va ser més xocant, perquè els sociates van votar a favor, es van abstenir i una en contra de la moció per declarar persona non grata al senyor aquell de la Sarsuela. Fills i trolls són un gran entrenament per la política, no hi ha cap dubte ^^ I jo d'hòsties no en foto, que no vull fer-me mal. Això sí, en sé posar cara i, fins ara, tothom ha estat prou covard com per no intentar-ho :P

    ResponElimina
  3. el teu fill podrà tenir moltes coses....però estrès crec que no el coneix....i si som nosaltres els equivocats?

    ResponElimina
  4. D'acord amb en Joan... Enveja punyetera de saber "ser" així... Estrés zero i viure al dia i saber fer el que vol i el que li interessa. Bravo per ell!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, ei, ei un bravo també per la teva cara de pòket i resistència...

      Elimina
  5. És veritat, no coneix l'estrès aquest home! Podria escriure un llibre d'auto-ajuda... Ja fas bé tu, keep calm...

    ResponElimina
  6. Jo si no tinc el viatge lligat i ben repassat 7 vegades no surto de casa, i tot i així ja em preocupo perquè qualsevol cosa pot sortir malament

    ResponElimina
  7. Joan, Carme, Gemma i Pons, disculpeu, estic una mica off. Doncs sí, és al·lèrgic a l'estrès i aquesta és una bona manera de provocar-lo en els altres, pel que, ja fa anys que vaig aprendre a respirar, a contar fins a 10.000, a tornar a respirar molt -però molt eh!- i a pensar que, al cap i a la fi, a veure qui és el guapo que em diu a mi com he de viure. O sigui que m'aplico la recepta :D

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!