Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 9 de maig del 2017

Es pon el sol (XXXI)

Amb un got de llet de soja calenta a la mà -pobre substitut del got de llet de vaca calenta que es pren ella, però que a la casa de la seva germana carregada de punyetes no n'hi ha-, la Sió repassa la llista de tasques que s'ha proposat dur a terme.

Primer pensa que li cal anar al lloc precís dels fets. Ho hauria de fer avui i, sobretot, havia d'intentar parlar amb la persona que va trobar el cos de la seva germana. Després es proposa fer la mateixa ruta que solia fer ella. No sap ben bé a què treu cap, però pensa que no serà sobrer. La bicicleta no hi és i tampoc la vol, no se'n refia gaire de les màquines, ho farà a peu.

També li cal parlar amb els veïns, sobretot ara que sap l'assumpte de la seva germana amb en Josep de Ribot. El que no veu clar és com ho enfocarà, ves a saber si la Natàlia, la seva dona ho sap o no.

Les joies! ha de comprovar-les, ha de mirar si hi són les de la família. Aquest punt, que tot sigui dit li fa molta mandra, el deixarà per més endavant, potser quan arribin els seus pares. Sa mare, de ben segur, que sabrà què cal trobar i si falta alguna cosa.

Una altra mandra infinita per a la Sió és el club de golf. No hi aniria, però falten els pals. I, finalment, el fang.

Sió, ets una paranoica, ja em diràs que té d'estrany que un cotxe porti fang a les rodes? Malgrat tot, fa uns dies que no havia plogut, fins ahir. Les carreteres estaven seques quan va passar tot, i els camins del bosc? Potser queden bassals per on passava la seva germana i feia deu dies que havia estat plovent a bots i barrals.

Es mira la llista amb la sensació d'estar fent el ridícul. A què juga?

2 comentaris:

  1. No sé si juga, pobra noia, però entenc que es trobi desorientada... I tant, tot i això crec que se'n sortirà.

    ResponElimina
  2. Està perdent l'esperança de descobrir qui va matar sa germana? Falta un gir argumental aquí.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!