Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 7 de desembre del 2018

Estimats Lluc i Joana. Contes des de la presó d'Oriol Junqueras

d'aquí

Junqueras, Oriol. Estimats Lluc i Joana. Contes des de la presó. Barcelona, 2018.Sàpiens

Catalogació: No es fa difícil imaginar-se l'Oriol amb els seus fills explicant-los aquestes històries. No són historietes fantasioses sinó històries fantàstiques per a fer aprenentatges reals. M'han agradat perquè són de l'estil de les històries amb les que hem fet créixer els nostres fills. M'han agradat perquè hi ha l'obstinació d'un pare que no renuncia a res, ni a allò que creu ni a la seva família. M'han agradat perquè ens recorden l'enorme injustícia que estan vivint les dones i els homes empresonats per defensar una idea que compartim tants. Si l'Oriol fos mon pare només podria sentir orgull. I ràbia, també.

4 comentaris:

  1. Uf, se m'encongeix el cor de pensar de llegir-lo... Em costa creure que encara és a presó i no sé què estem fent per treure'l d'allà. No sé, sentiments contraposats. Suposo que sento vergonya de mi mateix en aquest aspecte. Ja sé que això no té res a veure amb la literatura i la qualitat d'aquests relats, però veure el seu nom a la portada em mareja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són contes molt interessants, la resta és dura, però hem de seguir creient en allò que ell ens va proposar: no em mireu a mi, seguiu endavant cap a la república.

      Elimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!