Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 2 de desembre del 2015

Diari de bord. Data estelar: 021215. Dia 43

No fa gaire que mon fill em va dir que se n'anava a Idomeni, "Amb un bosni boig i una noia alemanya, i alla hi ha alguns amics q estaven aqi, americans i alemanys". Idomeni està en la frontera entre Grècia i Macedònia i era on, ara per ara, semblava que hi havia més "feina" amb els refugiats siris, atenent el tancament de fronteres a Sèrbia. "a idomeni on anem sembla ser mes complicada i a atenes es veu q es un desastre ja q estan enviant cap alla tots els refugiats q no son d siria afganistan o iraq, i no se sap q faran exactament amb ells".

Aquests cooperants són nois i noies que viatgen fins la zona i cerquen alguna organització que els permeti treballar amb els refugiats. A Sèrbia estava registrat a United volunteers of Preshevo, tot i que treballaven força per lliure. Sembla que el caos és la norma. Malparla sovint de Médecins sans frontières. "Els odio bastant. Cooperem amb Humedica a vegades pq el cordinador és guai".

Bé, per les últimes notícies continua a Idomeni, "Llarg dexplicar i linternet no va b. És una bogeria aqi, xo estem b! Treballant molt o sigui q contents".

Cuida't molt si us plau. I no et refiïs dels regals dels grecs, ja saps que va passar amb els almogàvers ^^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ràpid, que el món s'acaba!