Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 14 de desembre del 2015

Diari de bord. Data estelar: 141215. Dia 55

Cuinar també és treballar. El de les trenes a la barba és meu. Qui ho diria que el "màster" que va fer al Burger King seria més productiu que els dos anys que va passar a la universitat. Que consti que poso la foto perquè s'ha publicat a Facebook.


- Hola fill, què tal? ton pare em diu que vas atrafegat. Imagino que no vindràs per Nadal.

- Ei mare, no crec, el 22 o el 23 crec q anire cap a munich amb un amic i despres ja veure, una abraçada.

- A Munich? Així deixes els camps de refugiats?

- No exactament, segurament vagi a calais

- Munich, Calais? Ara m'he perdut

- A calais hi ha un camp amb 8000 refugiats aproximadament q es horrible, i el pla es montar una cuina alla amb un eqip d munich

- Aaaaaah...ra ho pillu. Un petó molt fort. T'enyorem

- Una abraçada!

d'aquí

3 comentaris:

  1. Esperem que el menú que serveixi a Calais sigui més nutritiu i variat que els menús que repartia durant el master del Burger King

    ResponElimina
  2. Com pots estar contenta que treballar al Burger King li serveixi? Tothom sap que el McDonald's és molt millor!

    ResponElimina
  3. Nois, no en se res de burriquings ni macdonalds, em temo que només he anat una vegada al macdonalds, fa molts anys, i vaig acabar menjant amanida. Ecs!

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!