Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 3 de maig del 2018

Diari de bord 2. Data estelar: 030518. Dia 2

Surto de Pamplona, em perdo, trobo una brasilera perduda, també, i deduïm que si estem les dues perdudes anem bé. I sí, anem bé.

Em parla del procés i de Lula. Més endavant la perdré. Un grup d'escocesos -si sis homes alts, rossos i amb faldilla de quadres són escocesos, estimat Watson- estan prenent un cervesa en un bar. Tòpic imprescindible i real. De l'edifici del davant surt una nena que va a col·legi amb uniforme amb faldilla ... escocesa. Motiu de comentaris i rialles per part dels originals.

Se m'ha fet una butllofa i paro en un banc amb uns coreans. Fa fred i comença a plovisquejar. Entro en un alberg a fer una cervesa, per allò de baixar la temperatura corporal i no notar tant el fred. Entra un israelià i demana llit i dinar. "Chicken or pork" li diu el veneçolà que porta l'alberg. "Fish" respon l'altre. Bé, imagino que així deuen començar les guerres. "Adiós", "shalom" i segueixo cap a Puente de la reina. M'he dutxat al costat de dos hongaresos, un cuiner italià i una dona sudamericana que no ha especificat origen. Tampoc és que l'hagi preguntat, però tothom anavia dient d'on era.

Ara buscaré un lloc on berenar un bistec, o una vaca sencera.

À demain.

1 comentari:

  1. Ja veus que no cal voltar mig món com fan els teus fills per conèixer gent de totes bandes... Pamplona cosmopolita...

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!