Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 9 de febrer del 2013

Honestedat i quartos?

Diuen que l'alcalde de Barcelona ha declarat que hi ha perill en què els sous dels polítics siguin insuficients perquè això pot fer-los caure en la temptació de posar la mà a la caixa. 

Senyor Trias, l'honestedat és un valor i, com a tal, no depèn del que diu la teva nòmina al cap del mes. Els salaris, si són insuficients, s'han d'ajustar, perquè el salari és una compensació per la teva vàlua professional. L'honestedat va per altres canals, els de l'ètica, per exemple, i tan deshonest pot ser un polític com una caixera de supermercat. 

Mestre, l'honestedat va amb la bèstia, com si diguéssim.

4 comentaris:

  1. Ara ve a tomb allò de "Piensa el ladrón..."

    ResponElimina
  2. Cada día una nueva estafa nos hunde un poquito más.
    Te recomiendo leer este artículo de mi amigo Sergio (http://sergiodelmolino.com/2013/02/08/la-corrupcion-como-normalidad/).

    Un placer estar de nuevo en contacto
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Tot i que parli el polític amb un sou superior... Que m'expliqui, si n'és capaç, la jugada d'usurpació que acaba de perpetrar amb l'únic vistiplau del PP; dic del port que han arrabassat a la ciutat per lliurar-lo als exquisits.

    ResponElimina
  4. Molt exacte el que dius. El que fa a la bèstia no és la mida, si de cas la fa més grossa o menys grossa. però el pecat és igual en el petit funcionari que accepta per Nadal ampolles de vi dels usuaris del seu servei que en el polític que rep uns milers d'euros, si és a canvi d'alguna mena de favor (i que difícil deu ser adonar-se que el pecat dels altres també el cometem nosaltres!).
    El pitjor és que la mentalitat que hi ha rere les paraules de trias està en el fons molt, molt estesa...

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!