Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 16 de juliol del 2016

Diari de bord. Data estelar: 160716. Dia 159

Ahir hi va haver un cop d'estat a Turquia, o, com diu el professor Cotarelo, un "tejerazo" del qual els "todólogos" ja hi van dir la seva, i hi diran la seva durant dies, amanint-ho amb dir-hi la seva, també, del fet de Niça i de ... vaja, que els "totòlegs", els que en saben de tot, ocupen els medis de comunicació als quals, com és natural, acabo anant a visitar per saber més coses de les àrees per on passa el meu fill. És un error, ho sé. Els opinadors d'aquí no en tenen ni la més remota idea del que passa allí, i com què els corresponsals solen ser cars, els mitjans tiren d'agència i et pots trobar un periodista televisiu narrant una notícia del Brasil ... des de l'Argentina!

Per si de cas l'hi envio un missatge al meu fill, tot i que, constato, no m'he sentit especialment angoixada pel cop d'estat. Aquestes coses, a la gent del carrer, i més si està a l'altra banda del país (aquests països solen ser una "mica" més grans que la Garrotxa), els afecta relativament poc. Un altre assumpte seria si estigués en una àrea en guerra o petroliera.

- Hola fill, encara sou a Turquia? Noteu l'intent de cop d'estat?

- No hem notat massa cosa, potser pq estàvem al mig de les muntanyes XD. Vaig partir el rotor d'una roda ahir, lo q connecta la roda al cotxe. Així q hem tingut dos dies mogudets. Ha estat curiós rescatar el cotxe amb la grua pq estàvem perduts al mig del no res, i s'havien de creuar varis rius XD un d'especialment complicat. El gruista s'ho ha passat b ...

- Vaja, que aquest cotxe us està donant més d'un maldecap, però si els gruistes s'ho passen bé ... res a dir.

2 comentaris:

  1. A qui importa un cop d'estat, real o inventat, si pots estar perdut en mig de muntanyes?

    ResponElimina
  2. Llavors el teu fill no hi va tenir res a veure? Segura?

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!