Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de desembre del 2016

Diari de bord. Data estelar: 211216. Dia 33

Feia dies que no en sabíem res, a part d'una breu comunicació quan hi va haver el terratrèmol a Indonèsia. no, és que encara estic a Malàisia. Tot i així, fa quatre dies li vaig enviar un e-correu:

Hola fill, què tal? per on pares? tot està bé?
petons a desdir
Mare

Ahir, finalment:

ei mare! Sí, tot genial, ahir a la nit vam arribar a Bali on viurem un parell o tres mesos! Creuar Indonèsia en autoestop no ens ha deixat molt temps per utilitzar Internet, per casa tot b? una abraçada!

Bé, ara ja tenim un punt per geolocalitzar-lo, amb els seus paràmetres i la precisió que el caracteritza: un parell o tres mesos.

Per part nostra només ens cal desitjar-vos BoGes Festes i Hare Crisnas, o alguna cosa semblant. Me'n torno als llibres de la UOC i a fer la pilota de l'escudella, que no vol pas dir fer-li la pilota a l'escudella, i a embolicar bufandes, guants i barrets per a tota la família. Les tradicions que no faltin. Les que siguin!

Bon Nadal i Feliç Hanukkà!

Perdamaian! पऊ! Frieden! Barış! Pau! !שלום Peace! !سلام Vrede! Mir! мир! Paz! Fred! Mier! Paix! Heddwch! მშვიდობის! Ειρήνη! Béke! Pace! Aşîtî! Pacem! സമാധാനം! ਅਮਨ! ความสงบ! 和平!

(en alguns dels idiomes amb els que ha mantingut contacte)

4 comentaris:

  1. He anat a mirar i Bali està lluny de collons, o de pebrots, o del cagar, de la manera que ho prefereixis dir també. Però lluny, lluny. Ja veig nadal no importa massa a casa vostra. M'ho apunto per l'any que ve quan s'acostin les festes: estar a Bali.

    ResponElimina
  2. Tres mesos quiets en un lloc es molt per aquell nano, vols dir que aguantarà?

    ResponElimina
  3. XeXu, Nadal a casa és important, però és més important que els nois facin la seva, que triïn, hi ha un Nadal cada any, vint-i-sis anys només els tindrà una vegada. Potser ens hi trobarem l'any vinent doncs! T'imagines passant calor, terratrèmols i menjant coses curioses?

    Pons, em preocupa, sí, s'estarà aburgesant? ^^

    ResponElimina
  4. No sé com pots tenir tanta paciència, Clidi!

    Bon Nadal, feliç Hanukkà i que no se'ns fonguin els ploms!

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!