Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 29 de desembre del 2016

Diari de bord. Data estelar: 291216. Dia 41

Va ser Nadal i tots els que vam poder arreplegar al voltant de la taula ens vam fer una fotografia per enviar-li al xicot. Bé, dues, una Peaky Blinders, en blanc i negre, tots els homes amb gorra peaky i cordats fins la nou del coll, bo i drets i seriosos, i les dones assegudes al davant, embarretades, és clar, llavis vermells perquè destaquessin, i cara de foto antiga. A la cara B d'aquesta foto hi havia la mateixa gent, en color, rient i fent una mica el beneit, com correspon en aquests casos: "T'hem trobat a faltar".

El díptic li vam enviar el mateix dia, amb la narració de les coses que havien passat al voltant de la taula. A ca nostra som molt de taula i gent arreu de la casa. Som els arreplegadors de famílies, i un sopar de sis no ens mereix ni esment. Érem sis cada dia fins no fa gaire a casa!

Ei mare! q guai, les fotos son gracioses!! mhagues agradat veure el pare i el seu show xddd un dia daquests podem fer un skype i us ensenyo a on vivim. Avui no q anirem a explorar un riu amb la hana (utilitzem cocos com a flotadors :) ) una abraçada x tots!!

vivim a bedulu, al costat d'ubud

Em quedo amb el concepte "cocos com a flotadors". Com d'habitud, entrenant-me per tornar-me un lord anglès. M'hauré de deixar bigoti per perfilar-me'l mentre em poso bé el monocle i exclamo, sense immutar-me, un Oh, my god!.

(sospir)

1 comentari:

  1. És evident que, de petit, no li veu posar prou vegades l'anunci de 'El Almendro'.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!