Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 26 de febrer del 2018

Diari de bord. Data estelar: 260218. Dia 5

D'ahir al vespre

- Ei fill, tot bé?

- Ei mare! Sí, tot b, demà és el judici en principi.

- Com està? ho té bé o malament?

- Weno, si li cauen menys d 5 anys ja haurà complert, pq porta 1 any i mig a la presó i a Grècia només compleixes una tercera part.

- Com ha anat això?

- Va anar a dormir al pis d'uns amics després d'una festa i la policia va fer una redada. Van trobar 2 kg de marihuana al balcó i l'acusen de possessió d drogues (tot i q no hi havia cap objecte personal seu al pis, ni gairebé empremtes seves). De 2 a 12 anys. I de resistència a l'arrest també l'acusen. Es veu q un policia es va torçar el canell arrestant-lo. De 2 a 5 anys.

- Veig que les autoritats gregues són tant fatxes i FDP com les d'aquí. Avui tenim pollu a Bcn. Ha vingut el rei i el President del Parlament i l'Alcaldessa s'han negat a rebre'l. La gent s'ha concentrat als voltants del Palau de la Música, on va a sopar i li fan una cassolada -no pas per sopar. Els mossos han carregat. Potser, per fi, la gent s'adonarà que els mossos són polis iguals que els altres.

- Sí, és bastant fastigós.

- Pobre xicot, no té família?

- A Algèria.

- Buf!

6 comentaris:

  1. Al final, no ens podem posar per davant d'altres societats com la grega o la turca. I pel que fa a la policia, segur que tampoc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que no sé que ens ha agafat de creure'ns que la nostra policia actuarà diferent perquè és "nostra". Què són polis, coi!

      Elimina
  2. Sempre intento estar lluny de la poli

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho tinc claríssim: bombers ---> a prop. polis ---> lluny!

      Elimina
  3. O sigui que el teu fill ara s’ajunta amb traficants de droga...

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!