Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 15 de desembre del 2013

Rumio, doncs desbarro

Els polítics que lluiten per incloure l'homeopatia dins la Seguretat Social suposo que també lluiten perquè la Verge de Lourdes consti al Vademecum, no?

6 comentaris:

  1. Això sí, alguns tractaments seriosos segur que no entraran i ens els haurem de pagar. No s'ha de subestimar res, però em semblaria una ximpleria que ho fessin. O qui sap, potser així s'evitaria l'enriquiment de molts xarlatans.

    ResponElimina
  2. he, he, he... no se sap mai, al final ja no ens sorprendrem de res... ni de la verge de Lourdes als Vademecums...

    ResponElimina
  3. No em diguis que la mare de déu de Lourdes no entra per la Seguretat Social!

    ResponElimina
  4. A la web de gencat per demanar hora al metge ja dóna opció de demanar també hora al xamà ;P

    ResponElimina
  5. No us en rigueu tant, ni de l'homeopatia ni dels xamans, no sigui cas que els necessiteu i, a sobre, us solucionin el problema. Coses més estranyes i inexplicables s'han vist. Que no tot ho explica la raó ni coneixem totes les relitats existents.

    A Alemanya l'homeopatia està admesa als circuits oficials i s'estudia. Molts metges titulats oficialment en recepten, jo mateixa en dono fè, i m'ha anat bé. I una cosa no treu l'altra: de cada medicina m'agafo el millor i el què m'ha anat més bé. Fins on jo sé, l'homeopatia no ha fet mal a ningú, i cadascú és lliure de triar la mena de vida que vol, sense que això obligui els altres.

    Isabel
    Salut!

    ResponElimina
  6. Com llenci els diners la gent no m'importa gens ni mica, fins i tot quan gent que no té un ral i te'n demana, després se'n va corrents a la farmàcia a gastar-se'ls amb aigua i sucre. Això si, aigua amb memòria. El que m'emprenya més és que aquests megalaboratoris homeopàtics (de fet no sé perquè en diuen laboratoris, si només són plantes embotelladores d'aigua) vagin pels circuits de salut legals i avalats pel govern. Que a tu t'hagi anat bé és important. Imagino que has col·laborat en algun d'aquests fabulosos estudis que tothom esmenta i ningú no ha vist. Estaria bé que es pogués demostrar la seva eficàcia, perquè seria un gran pas per la humanitat. Mentre sigui, només, l'efecte placebo, només demano que NO AMB ELS MEUS DINERS.

    ResponElimina

ràpid, que el món s'acaba!